GREENSCREEN

Trending Now

Met een greenscreen (groen scherm) opent zich een nieuwe wereld vol mogelijkheden. Een greenscreen maakt het mogelijk een webinar te geven of om leuke gifjes en stickers met een fictieve achtergrond te maken. Je kunt een afbeelding of video als achtergrond gebruiken.

Sinds een aantal jaar zijn gif animaties razend populair. En daar spelen grote spelers zoals Instagram en Snapchat dan ook graag op in. Toch zijn gifjes niet nieuw, ze bestaan al jaren. De animaties zorgen voor een grappig, luchtig effect waar je een website mee kunt versieren of een social media post kunt laten opvallen.

VIDEO OF WEBINAR?

De mogelijkheden

Een greenscreen geeft de mogelijkheid om de achtergrond van je video (of webinar)  te wijzigen naar ieder gewenst beeld. Wil je het beeld vullen met je logo, of een webinar geven op het strand? Door middel van een greenscreen en de juiste techniek zijn de opties eindeloos. Hoe kun je met al deze mogelijkheden toch het meeste uit je webinar én het greenscreen halen? Vol onderaan deze pagina het contactformulier in en wij denken graag met je mee!

PRIJZEN

Een goede, creatieve samenwerking bestaat altijd uit maatwerk. We kijken graag samen naar de beste combinatie voor jouw ambities. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

RICHTPRIJZEN GIFJES & STICKERS

5 GIFJES

250/ €50,- per extra gifje

15 GIFJES

675/ €45,- per extra gifje

Vanaf 20 GIFJES

800/ €35,- per extra gifje

Vertel ons jouw verhaal

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

NEEM DAN CONTACT OP VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER