DE MEDIATUIN

DOCUMENTAIRE

Corona – Je zult maar ondernemer zijn 

De Corona-crisis gaat veel mensen niet in de koude kleren zitten. Ook voor ondernemers is de Corona-tijd een moeilijke periode. Hun inkomens staan op de tocht en het voorbestaan van hun bedrijven staat op het spel.

Wij volgde drie ondernemers vanaf het begin van de corona-crisis. Zo ging eigenaar van boekhandel het Colofon Walter Jansen al in de eerste weken van de crisis over tot actie, om zijn winkel overeind te houden. Zzp’er Marike Jager is muzikant en nu festivals en optredens niet doorgaan mist ook zij een groot deel van haar inkomen. En horecaondernemer Wouter Jansen moest op het toppunt van de crisis zijn zaak noodgedwongen (tijdelijk) sluiten.

Hoe is het hen vergaan?

Bekijk hier de hele documentaire

Op de koffie bij Rob Kleijs

Wil je meer weten over de ondernemers uit de documentaire? Klik hier voor een radiointerview met Gerdo Vlastuin en Wouter Jansen. Het fragment is terug te luisteren vanaf UUR 2 – 07.00 minuten.

Documentaire - Corona - je zult maar ondernemer zijn

TRAILER

Corona – Je zult maar ondernemer zijn

Hoewel het coronavirus nog niet voorbij is, zijn ondernemers langzaam de balans aan het opmaken. Was de impact zo groot als ze verwacht hadden aan het begin? Kunnen ze hun hoofd boven water houden? En houden ze het op deze manier nog even vol?

Voor Omroep Gelderland hebben wij drie ondernemers een half jaar lang gevolgd. Hoe kijken deze ondernemers naar de toekomst en hoe blikken zij terug op het afgelopen half jaar? Kortom, hoe is het hen vergaan?

Vertel ons jouw verhaal

NIEUWSGIERIG NAAR EEN OFFERTE OF PAKKET OP MAAT?

NEEM DAN CONTACT OP VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER

    BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN